BEEKBERGEN

Martin Bresser

Martin bresser

Bij het betreden van Martins werkplaats voelt het alsof ik met de tijdmachine terug de tijd in ben gegaan. De geur van geslepen staal doet mij terugdenken aan mijn tijd als metaalbewerker. En als ik om mij heen kijk stel ik mij voor dat de plaatselijke smederij er jaren geleden zo uit heeft gezien.

Terwijl ik de metaaltechniek achter mij heb gelaten beleeft Martin er tot op de dag van vandaag nog steeds een hoop plezier aan. Hij vertelt dat hij in 1985 werkzaam was als rolstoelmonteur in Verpleeg- en zorgcentrum Het Zonnehuis in Beekbergen. Daarnaast begon hij zijn eigen bedrijf als klusjesman. Om uiteindelijk in de metaaltechniek zijn passie te vinden.

Deze bankwerker houdt niet alleen van kallem an doen in zijn vrije tijd. Met karate houdt hij zijn geest en lijf messcherp. Iets wat ik niet aan zag komen. Deze man blijft mij verrassen.
Tijdens het fotograferen vroeg ik Martin om terug te denken aan de mooie jaren die hij beleeft had. Hij keek mij aan en zei ‘Op de jaren die komen gaan, bedoel je.’

Dát typeert voor mij een levenslustig mens!
Voor mij is Martin Bresser een eerste klas prachtvent en bovenal heel Mooi Volk!

OVERZICHT VAN DE EXPOSITIE
KLIK OP EEN FOTO