met ingang van 1 januari 2024 stoppen de activiteiten van het online museum.

De foto’s zijn dan te bekijken in de fotogalErij van Apeldoorn Photo

Muzikanten Apeldoorn

Michiel Tijgelaar & Pascal Schouten

Michiel Tijgelaar & Pascal Schouten

Voor mijn studio fietst er regelmatig een man langs met een flinke bos dreadlocks. Na een aantal keren groetten, vroeg ik hem of ik hem mocht fotograferen voor mijn project Mooi Volk. Het leek hem leuk om dit samen met zijn maatje Pascal te doen. Dit zorgde voor een afspraak in Berg & Bos.

Bepakt en bezakt met instrumenten betraden wij de bossen. Na tijden niet meer gespeeld te hebben stuurden Michiel (didgeridoo) en Pascal (drums) wat klanken de wereld in. Even waande ik mij op een intiem festival dat ik door corona zo gemist heb. Enfin, foto!

Michiel is de Apeldoorner van het stel. Vanaf het eerste moment dat hij kennismaakte met de Didgeridoo was hij zo aangetrokken tot het instrument dat hij op zoek ging naar de roots. Een ticket naar Australië bracht hem bij een inheemse Aboriginal gemeenschap.

Michiel en Pascal knalden tijdens coronatijd lekker door met hun band genaamd Acoustick. Toen Pascal gevraagd werd om te spelen op Nederlands grootste chill-out camping, Tijdloos, vroeg hij of Michiel mee wilde. Sindsdien spelen ze menig podium plat met hun live geïmproviseerde trance muziek.

OVERZICHT VAN DE EXPOSITIE
KLIK OP EEN FOTO