uit de collectie

/ MUSEUM depot

In het Museum Depot kunt u alle exposities die in het MUAP zijn geweest nog bezoeken.

‘#OPWEGINDEMIST’

BART VAN UITERT

Het is eind 2020. De pandemie beheerst ons dagelijks leven. Ik zoek mijn weg door een mist van meningen en opvattingen. Een serie van 9 zelfportretten over de wereld waarin wij leven.

ANGST IS MAAR VOOR EVEN

DORIEN SCHELTENS

Wat wordt er onthouden van een verhaal dat keer op keer is herhaald? Wat gaat er verloren, en wat wordt er, bewust of onbewust, weggelaten?

In 2017 leerde Tom Cleton mij hoe ik een salto moest maken. Altijd vol inzetten, en niet twijfelen. Als het dan misging kwam je immers veiliger terecht dan wanneer je aarzelend aan je sprong begon. In 2020 begon ik met het vastleggen van Toms poging om zijn levensverhaal wereldkundig te maken, het verhaal waar ik tijdens mijn trainingen regelmatig flarden van meekreeg. 

‘Elementen van bestaan’

Aerjan Boots

De serie verbeeld het bestaan, van leven tot dood. Naast Leven en Dood wordt het bestaan weergegeven in de vier elementen: Water, Lucht, Aarde en Vuur. Hierbij is dat ieder beeld opgebouwd is uit een enkel object.

‘campagnebeelden apeldoorn photo’

manon van bochove

Manon van Bochove maakte de campagne foto’s van Apeldoorn Photo, die gebruikt worden voor het festivaljaar ’21. Zij is de winnaar van de pitch die is uitgeschreven onder 40 studenten van de Fotovakschool in Apeldoorn.

JOUW VERHAAL IN DE PODCAST?

De Fotoluisteraar is altijd op zoek naar een interessant verhaal. Ben jij die fotograaf die andere kan inspireren? Neem contact op, ik verken graag de mogelijkheden. Stuur een mail naar podcast@apeldoorn.photo.

Bart van Uitert | De Fotoluisteraar

You have Successfully Subscribed!